Αρχική » Blog » Τα χρώματα που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, σύμφωνα με style expert

Τα χρώματα που δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, σύμφωνα με style expert

Άκουσέ τους και δε θα χάσεις!

από Paranoid.gr

Το έντονο πράσινο με το έντονο κίτρινο: ένα συνδυασμός πολύ δύσκολος και καθόλου κολακευτικός για τα ρούχα. Όμως, αν για παράδειγμα αλλάξεις το κίτρινο και το κάνεις πιο μουντό και το πράσινο προς το olive τότε αλλάζει η ισορροπία τους και ταιριάζουν πιο πολύ. Σαν βασικός κανόνας όμως αυτά τα χρώματα είναι μακριά από την ισορροπία που θέλουμε.

Το ασημένιο με το λευκό, μπορεί να σου φαίνεται ταιριαστό αλλά στην ουσία είναι ένας συνδυασμός που «βγάζει μάτι» για αυτό και συνήθως τον βλέπουμε πιο συχνά σε νυφικά με δαντέλα και ασημένιες λεπτομέρειες. Εκεί όμως παρεμβάλλεται το μπεζ του δέρματος και τα ενώνει χρωματικά.

Το μωβ με το κίτρινο. Δύσκολος συνδυασμός για ρούχα, παρά μόνο τέλειος γιατί κάνει stand out στα γήπεδα του μπάσκετ όπως οι Lakers!

Το γκρι με το καφέ. Οκ δεν ταιριάζουν, αλλά έχω δει συνδυασμό που ταιριάζουν μια χαρά. Έχω τις ενστάσεις μου εδώ.

Το μαύρο και το καφέ, σίγουρα δεν τα λες τα πιο ταιριαστά χρώματα αλλά και πάλι το έχω δει σε συνδυασμό με χρυσά αξεσουάρ και ήταν πολύ διαφορετικό.

Το πορτοκαλί με το magenta (φούξια), θα έλεγα πως είναι ένας συνδυασμός που παραείναι εξωτικός. Για πολλά χρόνια ήταν εκτός μέχρι που χρησιμοποιήθηκε σε video clip και έπειτα τον είδαμε σε catwalks. Γενικά δεν τον προτιμάμε σαν συνδυασμό γιατί είναι πολύ έντονος.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σου αρέσει