Αρχική » Blog » Πρίγκιπας Χάρι: «Ξήλωσαν» τα βασιλικά αρχικά από τη στολή του

Πρίγκιπας Χάρι: «Ξήλωσαν» τα βασιλικά αρχικά από τη στολή του

Συντετριμμένος ο πρίγκιπας

από Paranoid.gr

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο πρίγκιπας Χάρι μετά την χθεσινή αγρύπνια για την βασίλισσα Ελισάβετ, όπου μαζί με τον αδερφό του Γουίλιαμ και ακόμα 6 ξαδέρφια του πήραν θέση δίπλα στο φέρετρο της αποδίδοντας φόρο τιμής στην αγαπημένη γιαγιά τους.

Κατά τη διάρκεια της αγρύπνιας για τη βασίλισσα Ελισάβετ ο Χάρι φορούσε την στρατιωτική στολή του. Σημειώνεται πως του δόθηκε ειδική άδεια από τον βασιλιά Κάρολο για να φορέσει την στολή, καθώς ο ίδιος δεν είναι πλέον ενεργός βασιλικός.

Ωστόσο, όταν πήρε στα χέρια του τη στολή διαπίστωσε πως είχαν ξηλωθεί τα αρχικά της γιαγιάς του «ΕR» από τα διακριτικά στους ώμους του, ενώ το βασιλικό σύμβολο επετράπη στον θείο του πρίγκιπα Άντριου, που επίσης δεν έχει πλέον βασιλικά καθήκοντα.

Μάλιστα, φίλος του 38χρονου Χάρι λέει πως όταν το διαπίστωσε σκέφτηκε να φορέσει ένα απλό πρωινό κουστούμι για να παραστεί στην αγρύπνια με τα ξαδέρφια της.

Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι, αμφότεροι ντυμένοι με στρατιωτική στολή, στάθηκαν στα δύο άκρα του φέρετρου της γιαγιάς τους. Μαζί τους ήταν τα ξαδέλφια τους, Zara Tindall και Peter Phillips, οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, καθώς και η Λαίδη Λούις Γουίνδσορ και ο αδελφός της, υποκόμης Severn.

Σημειώνεται πως ο Χάρι, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά τη διάρκεια δύο θητειών στο Αφγανιστάν.

Τα αρχικά «ER» φοριούνται, κατά την παράδοση, μόνο από εκείνους που βρίσκονται «στην υπηρεσία» του μονάρχη, και έτσι η απουσία τους πιστεύεται ότι οφείλεται σε σχετικούς κανονισμούς ενδυμασίας.

Μπορεί επίσης να σου αρέσει