Αρχική » Blog » Ποια σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήμουν έγκυος στο Ντόλτσε Βίτα και το κρύβαμε με μαξιλάρια»

Ποια σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε: «Ήμουν έγκυος στο Ντόλτσε Βίτα και το κρύβαμε με μαξιλάρια»

από Paranoid.gr

Το «Ντόλτσε Βίτα» αποτέλεσε μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές και μάλιστα συχνά προβάλλεται σε επανάληψη μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η Μαρία Καβογιάννη υποδύθηκε την Ασπασία στη σειρά Ντόλτσε Βίτα, που δημιούργησαν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Λευτέρης Παπαπέτρου για το Mega το 1995. Η ηθοποιός θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ, που θα προβληθεί το απόγευμα του Σαββάτου, και μίλησε για τον ρόλο της στην κωμική σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη για το «Ντόλτσε Βίτα»
Το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day προβλήθηκε ένα απόσπασμα της συνέντευξης, στο οποίο η σπουδαία ηθοποιός εξομολογήθηκε στην Τζένη Θεωνά ότι την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο «Ντόλτσε Βίτα» ήταν έγκυος και μάλιστα έκρυβαν την κοιλιά της με μαξιλάρια γιατί η «Ασπασία» ήταν παρθένα.

«Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το Ντόλτσε Βίτα. Ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα! Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί να έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστικά φουσκώνοντας η κοιλιά, έπρεπε κάπως να την κρύβουν.

Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά, μου έκαναν πολλά κοντινά. Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Δηλαδή το Dolce Vita ήταν πραγματικά ένα ξεκίνημα στη ζωή μου, που έγινε μαζί με το θαύμα του να γίνω μαμά» εξομολογήθηκε η Μαρία Καβογιάννη.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σου αρέσει