Αρχική » Blog » Ναζιστικός χαιρετισμός από έφηβο σε αγώνα Karting της FIA

Ναζιστικός χαιρετισμός από έφηβο σε αγώνα Karting της FIA

Απίστευτο περιστατικό!

από Paranoid.gr

Η FIA ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την αδιανόητη χειρονομία του Ρώσου οδηγού Αρτέμ Σεβεριούκιν στο βάθρο του αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Karting που έλαβε χώρα στην Πορτογαλία.

O Σεβεριούκιν, που αγωνίζεται με την ιταλική σημαία -έπειτα από την απαγόρευση της FIA στους Ρώσους οδηγούς να τρέχουν με τη σημαία της χώρας τους, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία– φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα να απευθύνει ναζιστικό χαιρετισμό την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, και έπειτα να γελά προκλητικά.

Η FIA έσπευσε να ανακοινώσει ότι ήδη διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν: “Η Federation Internationale de l’Automobile επιβεβαιώνει ότι ξεκίνησε άμεση διερεύνηση της απαράδεκτης συμπεριφοράς του κ. Αρτέμ Σεβεριούκιν που έλαβε χώρα κατά την τελετή της απονομής της κατηγορίας ΟΚ στον 1ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Karting 2022 της FIA στο Kartodromo Internacional do Algarve της Πορτογαλίας. Η FIA να επικοινωνήσει σύντομα τα περαιτέρω βήματα που θα γίνουν για αυτήν την υπόθεση”.

Πηγή

Μπορεί επίσης να σου αρέσει