Αρχική » Blog » Drew Barrymore: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει sex εδώ και έξι χρόνια

Drew Barrymore: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει sex εδώ και έξι χρόνια

από Paranoid.gr

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε η Drew Barrymore, αποκάλυψε στην βραδινή ψυχαγωγική εκομπομπή Talk Show ότι δύναται να περάσει «χρόνια ολόκληρα» χωρίς sex. Τώρα, μας συγκλονίζει με νέα δήλωση στην οποία παραδέχεται ότι το σερί της χωρίς sex έχει ήδη αγγίξει τα πέντε χρόνια και πάει για το έκτο.

«Δεν είμαι τύπος που χρειάζεται επειγόντως sex και βγαίνει εκεί έξω για να συναναστραφεί με ανθρώπους που ψάχνουν το ίδιο», έγραψε η Barrymore σε ανάρτηση της στο blog που διατηρεί.

Στη συνέχεια, η Barrymore, η οποία έχει δύο κόρες με τον Will Kopelman, αποκάλυψε ότι δεν συνευρέθηκε με κανέναν μετά το διαζύγιό τους, το 2016.

Η Barrymore, η οποία αποθεώθηκε ως σύμβολο του Χόλιγουντ, πλέον «τρέφει πολύ διαφορετικά συναισθήματα γύρω από την έννοια της οικειότητας συγκριτικά με το παρελθόν», ενώ πλέον είναι πολύ ξεκάθαρη ως προς το ότι «η αγάπη και το sex δεν είναι το ίδιο πράγμα».

Όταν ήταν νεότερη, η Barrymore έδινε προτεραιότητα στην ευχαρίστηση και τον «ηδονισμό». Ωστόσο, «μετά από μια τόσο γεμάτη ζωή», απολαμβάνει το χρόνο που περνά με τα παιδιά της, ηλικίας 10 και 8 ετών.

«Από τότε που ξεκίνησε η πορεία μου ως ανύπαντρη μαμά, δεν κατάφερα να έχω στενές ερωτικές σχέσεις. Είχα την τιμή και τη χαρά να δουλέψω σκληρά με τον εαυτό μου και να μάθω τί θα πει να ανατρέφεις παιδιά».

Η Barrymore ισχυρίζεται ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να διδάξει στις κόρες της πώς «να αγαπούν τον εαυτό τους», ενώ θεωρούσε ότι μια σεξoυαλική σχέση θα μπορούσε να παρακολύσει το έργο της.

Φτάνοντας προς το τέλος του μηνύματος που ήθελε να μοιραστεί με το κοινό της, δεν παρέλειψε να διαβεβαιώσει τους αναγνώστες ότι η ίδια δεν είναι κατά του sex.

«Έτσι για την ιστορία, δεν μισώ το sex!. Απλώς πρόσφατα ανακάλυψα ότι η αγάπη και το sex δεν είναι το ίδιο πράγμα.»

Ο Will Kopelman ωστόσο, δεν άφησε την ερωτική του ζωή στην τύχη της, καθώς το 2021 παντρεύτηκε την διευθύντρια μόδας της Vogue, Alexandra Michler.

Μπορεί επίσης να σου αρέσει